Waar & wanneer

20 mei 2021

Brussels Expo | Paleis 11
Belgiëplein 1
BE - 1020 Brussel
www.brussels-expo.be

Brussels Expo bevindt zich in het noordelijke deel van de stad Brussel en is heel gemakkelijk te bereiken met de metro. Neem lijn 6 richting Koning Boudewijn en stap af aan de halte Heizel. Dit station bevindt zich op enkele minuten te voet van de paleizen. Komt u met de auto, rond Brussels Expo zijn veel parkeerplaatsen. U betaalt € 10,00 om te parkeren. Meer info vindt u op de website van Brussels Expo.

Openingsuren

Donderdag 20 mei 09.00 - 17.00 uur.

Op dit moment geldt er geen maximum voor het aantal mensen op bijeenkomsten. Wel moet er 1,5 meter afstand worden gehouden. Dat betekent dat er beperkingen zijn. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te bezoeken, hanteren wij 2 shifts per beursdag. Tijdens uw registratie geeft u aan welke dag en welke shift u wilt bezoeken.

Ochtend 09:00 - 13:00
Middag 13:00 - 17:00

Vakbeurs Mobiliteit

Er is wereldwijd een enorme omslag gaande op het gebied van mobiliteit. Tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte wordt daarom ook in Paleis 1 Vakbeurs Mobiliteit georganiseerd. Draagt u als professional ook bij aan de toegankelijkheid, duurzaamheid en mobiliteit van steden? Dan mag u dit evenement niet missen.

Vakbeurs Klimaat

Tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte vindt ook in Paleis 1 Vakbeurs Klimaat plaats, een evenement waar u oplossingen vindt voor de uitdaging waar alle steden, nu en in de komende jaren, mee geconfronteerd worden: het klimaatbestendig maken van de stedelijke leefomgeving. We gaan in op de klimaatverschillen binnen steden en de duurzame oplossingen voor de bijkomende problematieken.

Altijd op de hoogte van de beursontwikkelingen

Volg alle ontwikkelingen van de vakbeurs door u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Of volg onze officiële social media kanalen.

Praat mee op social media met de hashtag #VORBE

Contact

Amaya AlvarezProjectmanager
Er zijn veel trends en ontwikkelingen te ontdekken op de beursvloer. De standhouders zijn hartelijk en geven deskundig uitleg over hun producten. Je kunt op deze vakbeurs goede nieuwe contacten leggen.

Bezoeker editie 2020

 • Stay Safe & Go Easy

  Veilig naar een fysieke vakbeurs!

 • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

 • Stay Safe & Go Easy

  Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

 • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

 • Stay Safe & Go Easy

  De oplossing voor een 1,5 meter vakbeurs!

 • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

 • STAY SAFE & GO EASY

  La solution pour un salon professionnel avec 1,5 mètre de distance !

x

Wat is STAY & GO?