GreenMax komt met TRG hoekprofiel: de oplossing voor een 90° graden hoek in uw plantgat

De wortelgeleidingspanelen worden al sinds 1976 toegepast, een product waar wij als GreenMax erg trots op zijn. Prachtige resultaten hebben wij bij honderden projecten mogen realiseren in binnen- en buitenland.

Een ideaal hulpmiddel voor bomen in de stad, ter voorkoming van wortelopdruk. De wortels van de boom worden (net) iets dieper de grond ingestuurd waardoor wortelopdruk sterk wordt gereduceerd.

De panelen zijn 2mm dik, hebben uiteraard geleidingsribben en wortelankers maar daarnaast ook een dubbele bovenrand. Deze dubbele bovenrand is ter voorkoming van wortel overgroei. Het paneel steekt altijd iets boven het maaiveld uit zodat wortels niet over het paneel kunnen groeien. Door de stevige dubbele rand is een visueel strakke en nette installatie mogelijk. Deze rand zorgt bij betreding van de schermen ervoor dat de rand niet beschadigt, breekt of snijdt. Een gebroken scherm biedt direct ontsnappingsmogelijkheden voor de wortels, waardoor de functionaliteit van het scherm minder wordt.

De panelen worden door deze sterke dubbele bovenrand erg stug en ook minder flexibel. Dit komt uiteraard ten goede van het einddoel op de langer termijn. Wel is het nadeel van deze niet flexibele schermen dat de panelen lastiger in een 90° graden hoek te zetten zijn.

GreenMax komt nu met een oplossing ! Een TRG paneel in de vorm van een 90° graden hoek. De hoek is aan beide zijden gekoppeld aan een in- en uitschuifbaar TRG paneel zodat deze ten alle tijden voor iedere afmeting plantgat toepasbaar is. Op deze manier kunt u mooie 90° graden hoeken creëren in ieder plantgat.

De nieuwe hoekprofielen zijn vanaf eind november verkrijgbaar bij GreenMax.

Voor extra uitleg en/of informatie over dit nieuwe product, plannen we graag even een (teams/zoom) meeting in om u nader uitleg te geven! Mocht u dit interessant vinden, mail ons dan op info@greenmax.eu zodat we u kunnen doorverwijzen naar de juiste contactpersoon.


 • Stay Safe & Go Easy

  Veilig naar een fysieke vakbeurs!

 • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

 • Stay Safe & Go Easy

  Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

 • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

 • Stay Safe & Go Easy

  De oplossing voor een 1,5 meter vakbeurs!

 • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

 • STAY SAFE & GO EASY

  La solution pour un salon professionnel avec 1,5 mètre de distance !

x

Wat is STAY & GO?