Er is een groeiende bewustwording van de waarde van verlichting

Arthur Klink is voorzitter van de stichting Openbare Verlichting Nederland (OVLNL) en neemt u mee in zijn beursdeelname en de ontwikkelingen van de sector licht in België.

“Onze kennis delen wij graag met anderen om zo ook zelf nieuwe inzichten te verwerven. De Nederlandse markt kent ons en wij kennen de markt, maar we merken dat er ook buiten de landsgrenzen belangstelling is voor het delen van kennis. Dit is dan ook de aanleiding om als standhouder deel te nemen aan de vakbeurs in België. De plek bij uitstek als u het heeft over het delen van kennis omtrent de ontwikkelingen in de openbare ruimte", aldus Arthur Klink.

"Er is een groeiende bewustwording van de waarde van verlichting. Verlichting verbetert immers de kwaliteit van de openbare ruimte in de nachtelijke uren. Uit deze groeiende bewustwording is onze lezing op de vakbeurs voortgevloeid. De boodschap die wij willen afgeven is dat verlichting benaderd wordt vanuit architectuur, stedenbouw of landschapsarchitectuur, waarbij het welbevinden van mensen centraal staat. Daarnaast is de boodschap dat flora, fauna en minimale lichtvervuiling belangrijke aanvullende thema's zijn. Nu we aan het begin staan van de uitrol van ledverlichting is het van belang dat er nagedacht wordt over de wijze waarop de uitrol gebeurt. Naast energiebesparing is er nog veel te ontwikkelen aan led-armaturen als het gaat om het comfort van de verlichting en het voorkomen van hinderlijk licht.

Aangenaam verrast was ik over de belangstelling voor het thema en de diverse vragen die bezoekers mij hierover stelden. Met diverse bezoekers en vertegenwoordigers van organisaties heb ik interessante gesprekken gevoerd en eventuele samenwerkingen besproken. Vraagstukken die leven gaan over de techniek en inhoudelijke thema's, alsmede de wijze waarop OVLNL de sector in Nederland organiseert. Al met al was het een zeer interessante dag voor OVLNL. We hebben dan ook direct besloten volgend jaar weer van de partij te zijn. Wie weet kunnen we dan al samenwerkingen met Belgische organisaties presenteren. OVLNL staat daar in ieder geval open voor."

OVLNL heeft tot doel het vertegenwoordigen, organiseren en kwalitatief ontwikkelen van de sector openbare verlichting. Wilt u contact opnemen met de stichting? Stuur gerust een e-mail naar info@ovlnl.nl.


 • Stay Safe & Go Easy

  Veilig naar een fysieke vakbeurs!

 • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

 • Stay Safe & Go Easy

  Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

 • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

 • Stay Safe & Go Easy

  De oplossing voor een 1,5 meter vakbeurs!

 • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

 • STAY SAFE & GO EASY

  La solution pour un salon professionnel avec 1,5 mètre de distance !

x

Wat is STAY & GO?